Svenska frisörskolan!!!

Så nu kom äntligen dagen jag har väntat på i 1,5 månad, handlagsprovet och intervjun på Svenska frisörskolan i Trollhättan. Jag var så fruktansvärt nervös när jag satt och väntade på min tur, men när jag väl hade svarat på frågeformulären hade nerverna lugnat sig lite. Sen var det dags att låtsas klippa för att kolla handlag, jag fick även rulla upp permanent spole och "färga" i utväxt, det var bara balsam =). Allt gick iallafall bra och nu väntar jag bara på besked om jag kommer in och i så fall blir det antagligen att börja i januari, man kan ju alltid hoppas att det kommer upp en plats nu i hösten:).

Nu ikväll har jag och mamma varit på Tg och ätit. Åt världens godaste efterrätt vanlijglass med jordgubbar, grädde och choklad sås mmmmm. Sen tittade vi på En shoppaholics bekännelse, lite för pinsam för min smak men ganska kul. Hoppas snart få se G.I Joe på bio, verkar som Helena ställer upp =)

Imorgon blir det gymmet med Jenny och sen tacokväll med gamla gänget från Nuntorp, ska bli kul. Det var ett tag sen vi sågs allihop =)


L-M